Logo_Stickamera

Vad har hänt?

För ungefär en månad sen bytte StickaMera redaktion, jag tog över istället. Jag heter Johanna, driver i dagsläget Fjällbo Shop, stickar mycket, har garn i varje rum och kände mig redo för denna utmaningen. 

Just nu jobbas det på att ge hela StickaMera ett ansiktslyft. En del saker fick då ske lite snabbare än tänkt. Så håll ut, ni kommer att hitta innehållet igen. 

Fram till dess vill jag gärna höra vad ni önskar av StickaMera, är det mer stickhelger? Kurser? Mönster? Lyfta fram hantverket? Kommentera nedan, i mitten av januari lottar jag ut en present till en av er som tack för hjälpen. 

Etiketter: utlottning nyheter

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta Nilsson » Stickläger på SBV49, Torekov:  ”Finns det någon plats i Torekov i april 2018?”

  • Johanna (StickaMera) » Garnbyte och podd:  ”Hej Monica! Du har helt rätt. Hälsningar Johanna”

  • Monica Bergström » Garnbyte och podd:  ”Hej! Förstår inte upplägget riktigt. Har jag uppfattat rätt jag gör iordning ett..”

  • Mervi Järventaus » Garnbyte och podd:  ”Gärna tunnari garn( helst inte bomull) Gärna höstfärger”

  • Christel Olsson » Problemet med Black Friday:  ”Hej! Jag som soloföretagare/hantverkare gillar hur du tänker. Dina varor och tj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln