Vad har hänt?

För ungefär en månad sen bytte StickaMera redaktion, jag tog över istället. Jag heter Johanna, driver i dagsläget Fjällbo Shop, stickar mycket, har garn i varje rum och kände mig redo för denna utmaningen. 

Just nu jobbas det på att ge hela StickaMera ett ansiktslyft. En del saker fick då ske lite snabbare än tänkt. Så håll ut, ni kommer att hitta innehållet igen. 

Fram till dess vill jag gärna höra vad ni önskar av StickaMera, är det mer stickhelger? Kurser? Mönster? Lyfta fram hantverket? Kommentera nedan, i mitten av januari lottar jag ut en present till en av er som tack för hjälpen. 

Etiketter: utlottning nyheter

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laila » För många idéer samtidigt:  ”Inte lätt när man vill mer än vad tiden räcker till. Sockarna blev härliga. Håll..”

  • Marie Nilsson » Vad har hänt?:  ”Jag gillar kurstillfälle, knitalonger och adventskalendern med svenska stickmöns..”

  • Marianne Johansson » Vad har hänt?:  ”Hej !! Å lycka till i fortsättningen me detta !! Kul !! Ser fram emot kurstillfä..”

  • Helena Björk » Vad har hänt?:  ”Upptäckte att det fanns många duktiga svenska designers på adventskalendern på..”

  • Gabriella M » Vad har hänt?:  ”Jag önskar mer kurser, både IRL och webbaserade, och stickträffar! ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln