Logo_Stickamera

Vad har hänt?

För ungefär en månad sen bytte StickaMera redaktion, jag tog över istället. Jag heter Johanna, driver i dagsläget Fjällbo Shop, stickar mycket, har garn i varje rum och kände mig redo för denna utmaningen. 

Just nu jobbas det på att ge hela StickaMera ett ansiktslyft. En del saker fick då ske lite snabbare än tänkt. Så håll ut, ni kommer att hitta innehållet igen. 

Fram till dess vill jag gärna höra vad ni önskar av StickaMera, är det mer stickhelger? Kurser? Mönster? Lyfta fram hantverket? Kommentera nedan, i mitten av januari lottar jag ut en present till en av er som tack för hjälpen. 

Etiketter: utlottning nyheter

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cajsa » Mera garn!:  ”Bambuviskos, utan nylon ”

  • Pia Pott » Mera garn!:  ”Hej, Kan du tipsa om bra utbildningar för mig som är nybörjare på att sticka? ..”

  • Annika » Mera garn!:  ”Bomull! Gärna lagom för stickor 4, så ca 20m/10cm”

  • AnnaF » Mera garn!:  ”Jag är sugen på att sticka tunna sockor under vintern i opals 3trådiga för att h..”

  • Margareta Nilsson » Stickläger på SBV49, Torekov:  ”Finns det någon plats i Torekov i april 2018?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln