Logo_Stickamera

Gråväderspepp

Jag vet inte hur det är just hos dig, men här är det verkligen gråväder idag. Dimmigt och blött. Stickning och te har varit ett bra sällskap till och från under dagen, kanske för dig med?

För att muntra upp denna måndag lite tänkte jag tipsa om Opalicious fina tävling, där man kan vinna hela fem nystan Opalgarn. In och kolla med er!

En annan nyhet är att det nu finns möjlighet att åka med StickaMera till Edinburgh och deras Yarn Festival som går av stapeln 10 och 11 mars. Vi möts upp i Edinburgh den 9 mars på eftermiddag/kväll, bor tillsammans och besöker festivalen, hemfärd på söndagen. Läs mer här.

Och till sist, några platser kvar på Stickhelgen i januari. (Psst... är det knapert i kassan just i januari? Hör av dig, det kan kanske gå att lösa.)

Sticka Mera! /Johanna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta Nilsson » Stickläger på SBV49, Torekov:  ”Finns det någon plats i Torekov i april 2018?”

  • Johanna (StickaMera) » Garnbyte och podd:  ”Hej Monica! Du har helt rätt. Hälsningar Johanna”

  • Monica Bergström » Garnbyte och podd:  ”Hej! Förstår inte upplägget riktigt. Har jag uppfattat rätt jag gör iordning ett..”

  • Mervi Järventaus » Garnbyte och podd:  ”Gärna tunnari garn( helst inte bomull) Gärna höstfärger”

  • Christel Olsson » Problemet med Black Friday:  ”Hej! Jag som soloföretagare/hantverkare gillar hur du tänker. Dina varor och tj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln