Heart on my Sleeve

Många stickare stickar för att kunna ge till andra, presenter till nära och kära eller till behövande. Ibland dyker det upp andra sätt att kunna hjälpa genom stickningen. Heart on my Sleeve är ett sånt exempel. 

Heart on my Sleeve är en e.bok som går att köpa via Ravelry, den kostar ca 210 kr. I boken får man 8 olika tröjmönster som går från storlek 0-6 mån ända upp till 4XL. Samtliga tröjor är stickade i samma garnvikt, DK (mer info om garnvikter kommer, men ett DK garn har ca 220 m / 100 g och en masktäthet på ca 22 m / 10 cm på stickor 4 mm).

Alla intäkter ifrån boken (minus avgifter som moms och transaktionsavgifter) går till en organisation som heter Against Malaria Foundation. Fortfarande dör många människor i malaria varje år och det enklaste hjälpen är ett myggnät. Det går att läsa mycket mer om det på deras hemsida. 

In och köp boken! Inte nog med att det är fina tröjor i den, pengarna gör skillnad i världen. Dessutom kommer boken endast att vara tillgänglig ett år. 

StickaMera!
Johanna

 

Etiketter: nyheter stickbok

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna (StickaMera) » Garnbyte och podd:  ”Hej Monica! Du har helt rätt. Hälsningar Johanna”

  • Monica Bergström » Garnbyte och podd:  ”Hej! Förstår inte upplägget riktigt. Har jag uppfattat rätt jag gör iordning ett..”

  • Mervi Järventaus » Garnbyte och podd:  ”Gärna tunnari garn( helst inte bomull) Gärna höstfärger”

  • Christel Olsson » Problemet med Black Friday:  ”Hej! Jag som soloföretagare/hantverkare gillar hur du tänker. Dina varor och tj..”

  • Susanne » Problemet med Black Friday:  ”Så klokt!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln