Logo_Stickamera

StickaMeras nyhetsbrev - det bästa sättet att hålla koll på vad som händer

Här på StickaMera händer det lite olika nya saker varje vecka, men det kan vara svårt att hänga med på alla ställen som nyheter läggs ut. För att göra allting mycket lättare för er så har jag nu tagit fram StickaMeras nyhetsbrev. 

Det går att anmäla sig här eller längre ner på sidan. 

Jag lovar att inte överösa er med mail om allt möjligt, utan hålla mig till ämne. Mailen kan komma så ofta som varje vecka, eller kanske så sällan som varje månad. Det beror på vad som händer här på StickaMera. 

På bilden har jag på mig två av mina designs, mössan Djupt Vatten och sjalen Vågad. Båda går att hitta på Ravelry

StickaMera!
Johanna
Etiketter: nyheter avj ravelry

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cajsa » Mera garn!:  ”Bambuviskos, utan nylon ”

  • Pia Pott » Mera garn!:  ”Hej, Kan du tipsa om bra utbildningar för mig som är nybörjare på att sticka? ..”

  • Annika » Mera garn!:  ”Bomull! Gärna lagom för stickor 4, så ca 20m/10cm”

  • AnnaF » Mera garn!:  ”Jag är sugen på att sticka tunna sockor under vintern i opals 3trådiga för att h..”

  • Margareta Nilsson » Stickläger på SBV49, Torekov:  ”Finns det någon plats i Torekov i april 2018?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln