Logo_Stickamera

StickaMeras nyhetsbrev - det bästa sättet att hålla koll på vad som händer

Här på StickaMera händer det lite olika nya saker varje vecka, men det kan vara svårt att hänga med på alla ställen som nyheter läggs ut. För att göra allting mycket lättare för er så har jag nu tagit fram StickaMeras nyhetsbrev. 

Det går att anmäla sig här eller längre ner på sidan. 

Jag lovar att inte överösa er med mail om allt möjligt, utan hålla mig till ämne. Mailen kan komma så ofta som varje vecka, eller kanske så sällan som varje månad. Det beror på vad som händer här på StickaMera. 

På bilden har jag på mig två av mina designs, mössan Djupt Vatten och sjalen Vågad. Båda går att hitta på Ravelry

StickaMera!
Johanna
Etiketter: nyheter avj ravelry

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta Nilsson » Stickläger på SBV49, Torekov:  ”Finns det någon plats i Torekov i april 2018?”

  • Johanna (StickaMera) » Garnbyte och podd:  ”Hej Monica! Du har helt rätt. Hälsningar Johanna”

  • Monica Bergström » Garnbyte och podd:  ”Hej! Förstår inte upplägget riktigt. Har jag uppfattat rätt jag gör iordning ett..”

  • Mervi Järventaus » Garnbyte och podd:  ”Gärna tunnari garn( helst inte bomull) Gärna höstfärger”

  • Christel Olsson » Problemet med Black Friday:  ”Hej! Jag som soloföretagare/hantverkare gillar hur du tänker. Dina varor och tj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln