Logo_Stickamera

StickaMeras podd

Avsnitt nummer 12 hittar ni här till höger eller på vår YouTube-kanal StickaMera. Prenumerera gärna så att ni inte missar kommande avsnitt!

Instagram

65

SKeW 2020 - en mönstersamling som levereras under hela nästa år. ÄNTLIGEN kan vi avslöja att vi har knåpat ihop hela 15 mönster till en samling som vi kallar SKeW 2020. Samlingen kommer gå att köpas via Ravelry inom den närmaste veckan. För 385 kr får du hela samlingen och om du köper den innan 31 januari kommer du även att få en fysisk bok med på köpet. Boken levereras dock inte förrän i slutet på 2020. Mönsterna kommer att släppas månadsvis, några månader kommer det dock vara två mönster som släpps. Nu ser vi spänt framemot vad ni kommer tycka om samlingen 😘😘 #skewdesign #stickamera #stickmönster #sticka #skewyarns

Facebook

Vår historia

Johanna och Christin har länge varit intresserade av stickning och garn, att sen få jobba med det är helt klart roligt.

StickaMera har funnits länge som blog och lägeranordnare, när Johanna tog över i nov 2016 tillkom även en webshop.
Christin har länge varit medhjälpare på mässor och liknande, sedan juni 2018 är hon även mer delaktig i allt annat som StickaMera hittar på. 

Vårt nyaste tillskott är StickaMera Tillsammans, en mötesplats för stickare. Stickare, kursledare och försäljare möts på olika platser runt om i Sverige och förgyller varandras tillvaro.

Både Johanna och Christin har mönster till salu på Ravelry.
Vi håller gärna kurser nära er! Kika på kursutbudet för att se vad vi erbjuder.
I webshoppen hittar du främst vårt handfärgade garn, men också våra favoritstickor ChiaoGoo.
Under året har vi flera stickläger och helger. Det största är i Fattigskogen, Dalarna, under augusti. Där får vi njuta av att bara vara i fem hela dagar, med garnigt sällskap och god mat.