Logo_Stickamera

StickaMeras podd

Avsnitt nummer 12 hittar ni här till höger eller på vår YouTube-kanal StickaMera. Prenumerera gärna så att ni inte missar kommande avsnitt!

Instagram

94

Smyger in en liten stund av julklappsstickning så här mitt på dagen. Svårt att sticka julklapp till någon i hushållet! 😅 Passar även på att pausa lite med nya favorittidningen Flow Magazine. @flow_magazine är en tidning som tar upp mycket tid när man läser den, väcker tankar man inte tänkt på länge och ger en massa kreativitet. Massa positivitet! Finns att köpa på nätet. #stickamera #julklappsstickning #flowmagazine #sticka

Facebook

Vår historia

Johanna och Christin har länge varit intresserade av stickning och garn, att sen få jobba med det är helt klart roligt.

StickaMera har funnits länge som blog och lägeranordnare, när Johanna tog över i nov 2016 tillkom även en webshop.
Christin har länge varit medhjälpare på mässor och liknande, sedan juni 2018 är hon även mer delaktig i allt annat som StickaMera hittar på. 

Vårt nyaste tillskott är StickaMera Tillsammans, en mötesplats för stickare. Stickare, kursledare och försäljare möts på olika platser runt om i Sverige och förgyller varandras tillvaro.

Både Johanna och Christin har mönster till salu på Ravelry.
Vi håller gärna kurser nära er! Kika på kursutbudet för att se vad vi erbjuder.
I webshoppen hittar du främst vårt handfärgade garn, men också våra favoritstickor ChiaoGoo.
Under året har vi flera stickläger och helger. Det största är i Fattigskogen, Dalarna, under augusti. Där får vi njuta av att bara vara i fem hela dagar, med garnigt sällskap och god mat.