Logo_Stickamera

Att vara på läger i Fattigskogen är att få komma bort en stund. Det finns chans att umgås med andra som delar stickningsintresset. Man kan utvecklas genom att gå kurs, eller bara få testa på lite nya saker. Det finns inga krav, bara en härligt avslappnande miljö, många skratt och alltid lika intressanta diskussioner.

På incheckningsdagen erbjuds kvällsmat och kaffe och på sista lägerdagen så äter vi en gemensam brunch innan vi åker skilda vägar.
På övriga dagar är det frukost, lunch och kvällsmat samt kaffe och fika på förmiddagen och eftermiddagen.

Man bor i rustikt timrade stugor utan el, tillsammans med två-tre andra. Den mesta tiden tillbringas oftast i storstugan eller utomhus när vädret tillåter. Vildmarksbyn i Fattigskogen har fantastiska bilder på sin sida.

Det erbjuds också garnfärgning med kallfärg, testa på att spinna med slända, stickhjälp och givetvis finns det möjlighet att köpa garn! Storslaget firande av vårt jubileum ingår också!

För att anmäla dig så klickar du här.
All övrig info kommer du att få fylla i senare.

I lägeravgiften á 4540 kr ingår boende, mat, fin goodiebag, tävlingar och fantastiska priser!

I samband med anmälan får du betala en anmälningsavgift á 350 kr som kommer att dras av den totala lägeravgiften. Resterande lägeravgift betalas senast 20 dagar innan aktuellt läger, annars stryks du från din plats och någon annan får chansen att komma med. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud senare än 30 dagar innan lägret. Vid återbud senare än 10 dagar innan aktuellt läger betalas inte lägeravgiften tillbaka.

Varmt välkommen!
Datum
31 jul - 4 aug
6-10 aug

Anmälan

Sker via webshopen