Logo_Stickamera
OBS! FULLBOKAT!

I slutet av augusti hoppas vi på ljumma vindar och bra stickväder så att vi kan njuta av allt härligt som Vindön har att erbjuda.

Vi är glada att meddela att det kommer att vara möjligt att delta bara under lördagen den 25/8. Det kommer då att ingå för- och eftermiddagsfika samt en lunch och det kostar 350 kr. Anmäl er via formuläret till höger och skriv då i Övrigt-fältet att ni önskar delta enbart på lördagen.

Vindöns Camping och Marina är havet ständigt närvarande, de typiska Bohuslänska klipporna ger en vacker inramning. Den lilla, familjära campingen har förutom Storstugan där vi kommer att husera, plats för både husvagnar och tält. Det finns egna stugor att hyra om man vill. En liten kiosk finns också tillgänglig. På plats kommer det att finnas garnförsäljning, både från StickaMera, Swedish Fibre och  Garnbolaget.

Storstugan erbjuder sovplatser för 15 personer. 5 rum med tre personer i varje. Vi hjälps åt att duka fram/av maten och fixa kaffe och dylikt. Maten kommer att vara tillagad i förväg i de allra flesta fall. 

Hela helgen med sovplats kostar 2150 kr, inkl anmälningsavgiften på 300 kr. Allt betalas mot faktura, via bankgiro eller swish. Om du själv vill boka boende under helgen kostar lägret istället 1650 kr, inkl anmälningsavgift, boendet får man bekosta själv då. I fältet "övrigt" på anmälan anger du om du hellre vill boka ditt boende själv. 

För att vara med på denna sensommarhelg i stickningens tecken så anmäler du dig här till höger (eller längre ner på mobilen).

Välkommen!
loading...

Hitta till Vindön Camping och Marina.

Avfart 90 eller 96 från E6:an.
Väg 160 över Orust.
Avfart mellan Nötesundsbron och Vindötunneln.
Sedan är det skyltat längs vägen.

Villkor

Efter anmälan kommer du få en faktura med anmälningsavgift á 300 kr som kommer att dras av den totala lägeravgiften. Resterande lägeravgift betalas senast 20 dagar innan aktuellt läger, annars stryks du från din plats och någon annan får chansen att komma med. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud senare än 30 dagar innan lägret. Vid återbud senare än 10 dagar innan aktuellt läger betalas inte lägeravgiften tillbaka.

Datum

24-26 augusti 2018

Från kl 14 på fredagen till ca kl 16 på söndagen.

Anmälan

  • FULLBOKAT!

  • (Tex Vill dela rum med, Vill ha med något att sälja)
  • Genom att skicka in min anmälan godkänner jag att mina kontaktuppgifter sparas av StickaMera enligt GDPR.

    För övriga villkor, se text under kartan på sidan.