Logo_Stickamera
I början av september hoppas vi på ljumma vindar och bra stickväder så att vi kan njuta av allt härligt som Vindön har att erbjuda.

Vindöns Camping och Marina är havet ständigt närvarande, de typiska Bohuslänska klipporna ger en vacker inramning. Den lilla, familjära campingen har förutom Storstugan där vi kommer att husera, plats för både husvagnar och tält. Det finns egna stugor att hyra om man vill. En liten kiosk finns också tillgänglig. På plats kommer det att finnas garnförsäljning.

Storstugan erbjuder sovplatser för 15 personer. 5 rum med tre personer i varje. Vi hjälps åt att duka fram/av maten och fixa kaffe och dylikt. Maten kommer att vara tillagad i förväg i de allra flesta fall. 

Hela helgen med sovplats kostar 2250 kr, inkl anmälningsavgiften på 350 kr. Anmälningsavgiften i vår webshop och resterande avgift mot faktura som levereras via mail. Om du själv vill boka boende under helgen kostar lägret istället 1650 kr, inkl anmälningsavgift, boendet får man bekosta själv då. I frågeformuläret som skickas ut efter anmälan kan du ange om du vill arrangera eget boende.

Vi är glada att meddela att det kommer att vara möjligt att delta bara under lördagen den 7/9. Det kommer då att ingå för- och eftermiddagsfika samt en lunch och det kostar 350 kr. Anmäl er genom webshopen.

För att vara med på denna helg i stickningens tecken så anmäler du dig via webshopen som finns här.

Välkommen!
loading...

Hitta till Vindön Camping och Marina.

Avfart 90 eller 96 från E6:an.
Väg 160 över Orust.
Avfart mellan Nötesundsbron och Vindötunneln.
Sedan är det skyltat längs vägen.

Villkor

Vid anmälan betalar du anmälningsavgiften á 350 kr som kommer att dras av den totala lägeravgiften. Resterande lägeravgift betalas mot faktura senast 20 dagar innan aktuellt läger, annars stryks du från din plats och någon annan får chansen att komma med. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud senare än 30 dagar innan lägret. Vid återbud senare än 10 dagar innan aktuellt läger betalas inte lägeravgiften tillbaka.

Datum

6-8 september 2019

Från kl 14 på fredagen till ca kl 16 på söndagen.

Anmälan

Du anmäler dig genom vår webshop, där väljer du om du vill vara med hela helgen eller endast lördag. 

Till er som anmäler er för hela helgen kommer det mailas ett frågeformulär där ni även kan ange om ni hellre har eget boende.