Logo_Stickamera

Stickhelg på SBV49 i Torekov

Här hittar du info och anmäler dig till en Stickhelg på SBV49.

En stickhelg på SBV49 (förkortning av adressen) är ett utmärkt tillfälle att utbyta idéer, umgås med trevliga människor och bara få ägna dig åt garn på olika sätt. Beroende på väder och årstid så sitter vi i lusthuset/framför öppna spisen och stickar, gör kanske någon utflykt.


De generella tiderna som gäller är från fredag eftermiddag till söndag lunch/tidig eftermiddag. Vi börjar med en fika tillsammans och presenterar oss. Sen är det fri stickning/virkning/handarbete, med avbrott för mat.

Maten hjälps vi åt med att fixa i ordning, även om det är förberett i mångt och mycket. Viktigt dock att ni meddelar eventuella matpreferenser och allergier vid anmälan! Lakan och handdukar behöver ej medtagas.

Det finns garn och tillbehör att köpa, sköna promenader, kaffe och te när så önskas och beroende på önskemål så kan det ordnas utflykter (t. ex. till Hallands Väderö, Torekovs by, garnsafari med besök hos fler garnbutiker), eller så kan färgningsbord, med kallfärg, dukas fram (det finns en del ofärgat garn att köpa).

Det finns endast 10 platser per helg och i nuläget planeras det endast en helg i vår.

OBS! Det finns en katt och en hund i huset! Ingen av dem har dock varit i de rummen där sovplatserna är.

För att anmäla dig så fyller du i formuläret bredvid.

Lägrets adress och tel:

Sjöbyggarevägen 49, Båstad/Torekov
Kontakt: Johanna Skoog, 070-2036931
 
Varmt välkommen!
Datum
20-22 april - 2300 kr

Anmälan  • (Tex Vill dela rum med, Vill ha med något att sälja)