Logo_Stickamera
En helg på vackra Vindön på norra Orust under sommarens sista helg. Fylld med stickning, garn, gott sällskap och god mat -kan det bli bättre?

Tillsammans med Paulina Kvist (Garn & Mera) arrangerar vi för tredje gången en härlig stickhelg på Vindön.

Vindöns Camping och Marina är havet ständigt närvarande, de typiska Bohuslänska klipporna ger en vacker inramning. Den lilla, familjära campingen har förutom Storstugan där vi kommer att husera, plats för både husvagnar och tält. Det finns egna stugor att hyra om man vill. En liten kiosk finns också tillgänglig. På plats kommer det att finnas garnförsäljning från både oss, Garn & Mera och Swedish Fibre.

Vi kommer vara i eller runt storstugan den mesta tiden och det finns 5 rum med plats för max 3 personer i varje rum. Max antal deltagare på lägret kommer i år att vara 15 personer och som tidigare år kommer det gå att boka eget boende på campingen i form av stuga, husvagnsplats eller tältplats. Önskar du eget boende meddelar du det via Meddelande-fältet när du köper din plats. Du kontaktar själv Vindöns Camping för att boka boende. 

Hela helgen med boende i storstugan kostar 1950 kr, inkl. anmälningsavgiften på 300 kr. Anmälningsavgiften betalas i vår webshop och resterade belopp mot faktura som levereras via mail. Om du vill boka eget boende kostar lägret istället 1150 kr inkl. anmälningsavgiften.

Du anmäler dig genom att köpa din plats via vår webshop, klicka här för att komma dit.

I år kommer vi tyvärr inte erbjuda dagsbesök under lördagen, pga. Covid-19. Vi har valt att begränsa antalet deltagare och risken för trängsel på detta sätt och hoppas att ni har förståelse för detta. 

Med anledning av just Covid-19 följer vi självklart myndigheternas rekommendationer och skulle dessa förändras så att vi blir tvugna att ställa in lägret kommer vi självfallet att återbetala hela kostnaden. 

Om du skulle behöva avboka lägret så kan du göra det fram till två veckor innan lägerstart för att få en full återbetalning, dock återbetalas inte anmälningsavgiften. Avbokar du mindre än två veckor innan lägret startar sker återbetalning enbart vid uppvisande av läkarintyg.

 
loading...

Hitta till Vindön Camping och Marina.

Avfart 90 eller 96 från E6:an.
Väg 160 över Orust.
Avfart mellan Nötesundsbron och Vindötunneln.
Sedan är det skyltat längs vägen.

Datum

28-30 augusti 2020

Från kl 14 på fredagen till ca kl 16 på söndagen.

Anmälan

Du anmäler dig genom vår webshop

Ange i meddelande-fältet om du vill bo i storstugan eller boka eget boende. Eget boende bokas och betalas av deltagaren.

Pris
Boende i storstuga: 1950 kr

Eget boende: 1150 kr