Logo_Stickamera

Den andra upplagan av StickaMera Tillsammans går av stapeln den 18de maj på Humlalyckan, Sösdala, Skåne. Från kl 9.30 till kl 18.00 håller vi öppet för stickning, garnklappning och god mat!
 

StickaMera har en vision om att skapa en inbjudande, inspirerande mässa med tyngdpunkten i kreativt skapande med garn. 

StickaMera Tillsammans är en mässa som fokuserar på de där
guldkornen till garnbutiker. Ni vet de där som har något alldeles särskilt. Garner som är färgade hemma i någons kök, garn från svenska glada får eller den där butiken som har de där fiffiga tillbehören som helt plötsligt blir livsnödvändiga.

Med workshops vill vi kunna erbjuda lite mer än bara en mässa. Att få tillfälle att ge sig in i en ny teknik, ett nytt tankesätt kring stickning eller att få en massa inspiration till nya projekt.

 

Workshop/Föredrag

Under dagen kommer det erbjudas flera olika kurser, fördelat på tre kurspass. 

De som kommer att hålla i kurserna är Heléne Wallin, Kerstin Ala Lindh och vår egen Christin Wilsson.

Klicka här för att läsa mer.

Köpa biljetter

Biljetter till dagen och kurserna kommer gå att köpa i vår webshop från den 15e mars kl 12.00.

Utställare
Välkommen till Garnbolaget, en garnbutik med vackra handfärgade garner i naturmaterial.

Utvalda garner med hög kvalité, mönster och stickor. 


Emelilyknits säljer handfärgade garner av hög kvalité, sticktillbehör och egendesignade stickmönster.Stick och Spinn säljer handfärgat garn och ull.
Handfärgade garner i spexiga färger och oväntade färgkombinationer. Varje härva har ett eget namn och den har sin egen historia. Inspiration till färgkombinationerna hittar Petra bland annat i naturen, i musik, ord och godis. Kika på namnetiketterna och se var inspirationen kommer från! Handfägade garner av naturmaterial.

Kalinka lingarn och Kalinka 21 lin/ull.

Bilder

loading...

Anmälan

Vill du vara med på StickaMera Tillsammans, lördagen den 18de maj på Humlalyckan i Sösdala? Då klickar du här för att komma till anmälningsformuläret.