Logo_Stickamera

Välkommen till StickaMera Tillsammans
-en digital garnmarknad-

StickaMera har en vision om att skapa en inbjudande, inspirerande mässa med tyngdpunkten i kreativt skapande med garn. Den här helgen skulle vi firat boksläpp i Höör, tyvärr satte pandemin stopp för det, men vi vill fira med er ändå! Vi kontaktade några vänner som också jobbar med ull & garn på olika sätt och tillsammans med dem har vi skapat den här digitala garnmarknaden. 
 

Nedan hittar du fina erbjudanden från våra vänner och länk till deras webshoppar, samt alla StickaMeras erbjudanden.
OBS! Dessa erbjudanden gäller endast under helgen den 21-22 november 2020.

                    Fraktfritt med koden SKeW


Endast under helgen den 21-22 nov får du hela 30% rabatt på boken SKeW2020! Ingen kod behövs.


Få mönstret till mössan Tallkotte på köpet vid köp av minst 1 härva SKeW Highland.

Johanna visar och berättar om vårt arbete med kollektionen SKeW2020. Live på YouTube både lördag och söndag kl. 15.00.

Karin Öberg är trådfixerad och har själv tagit fram ett lingarn av högsta kvalitet, Kalinka. Garnet produceras i Sverige av Holma-Helsingland. Både garn och mönster hittas på Karins hemsida, passa på nu för att få ett linplagg som åldras med stil. 

Karin lämnar den här helgen hela 20% rabatt på en beställning. Ingen kod behövs. Din beställning skickar du in via formuläret på Karins hemsida. 

Susanne som driver Stick och Spinn är färglad ända in till själen och det syns på hennes vackra, handfärgade garner. 

Den här helgen erbjuder Susanne en gratis härva Merinosock för varje 500kr.
Beställ för 500:- och få en valfri härva Merinosock på köpet.
Beställ för 1000:- och få två valfria härvor Merinosock osv.
Ange vilken färg under "Lämna ett meddelande här" vid utcheckning i shopen.

Swedish Fibre drivs av Sandy som flyttade från USA till Sverige för 20 år sedan. Sandy åker runt i Sverige och köper in ull från svenska lantraser och kan erbjuda dig både fibrer att spinna av och garn, så oavsett om du stickar eller spinner garn, så finns det nåt för dig i hennes butik. 

Den här helgen lämnar Sandy hela 20% rabatt på ett helt köp med koden SKeW2020. 

Avelsås Ull & Inredning älskar naturmaterial och produkter med äkta känsla och omtanke. Deras ambition är att ta vara på svensk ull och skapa svenska ullgarner.
Så hos dem hittar du ullgarn från gårdens egna får, egendesignade stickmönster, lammskinn, hantverk och tillbehör.

Denna helg är de med och firar StickaMeras kollektion SKeW2020 och erbjuder dig som kund 20% på alla våra garner och mönster. Gäller endast 21-22 nov och du anger koden Stickamera i deras webbshop.

Här har du garnbutiken i lilla Grästorp med det stora utbudet! Här finns handfärgade garner från Easyknits & Sweet Georgia, stickor från ChiaoGoo, samt garn från bl. a. Järbo, Sandnes och Rowan.

Den här helgen får du hela 10% rabatt på ett helt köp med koden Skew20.

Hos Abies Creative hittar du framförallt handgjorda projektväskor, men också stickmarkörer och lite handfärgat garn. Hon som driver Abies Creative heter Jenny Larsson och bor lite utanför Kalmar. Det går bra att beställa via webbshopen, men också via meddelande på Facebook eller Instagram, och så betalar du med Swish. Du hittar mig som abiescreative på både Facebook och Instagram.
 
Denna helg erbjuder Abies 10% rabatt på allt. Använd rabattkoden JUL2020 antingen i webbshopen eller när du beställer via meddelande. 
Emelilyknits drivs av Emelies som bor med sin familj på landet i lilla Hajom i Marks kommun. I hennes webshop hittar ni fantastiskt handfärgat garn, finfina tillbehör och Emelies egna mönster.

Den här helgen erbjuder Emelie 10% rabatt på sitt härliga sportgarn! Ange koden STICKAMERA i kassan.
 OppiNils -ett lantbruk i tiden. Birgitta (Birre) Lindh Andersson är kvinnan bakom OppiNils och mitt i Härjedalen finns gården och sätern där hennes mans familj brukat jorden sedan mitten av 1600-talet. Birre sköter om får, höns, kor, kaniner och hundar på gården. Birre färgar garner och har även lite annat fint hantverk i sin butik.

Den här helgen erbjuder OPPiNILS dig att köpa 4 färgade 25 gr härvor och få en ofärgad 25 gr härva vit eller grå på köpet.


Ann-Britt är kvinnan bakom Rät & Avig och hon har färgat garn i flera år och har ganska nyligen öppnat sin butik i Kalix. Butiken flödar av färgglada garner och inspiration!

Den här helgen erbjuder hon 10% rabatt på hela sortimentet i sin butik, använd koden GARNMARKNAD i kassan.

Charlottendals Gård drivs av eldsjälen Marja, som för ett gäng år sedan flyttade hem till Sverige igen från Holland. Hon brinner för det textila hantverket och delar med sig av sina kunskaper genom kurser och inspirerande stickcaféer. I butiken finns garner från Holst, Fyberspates, Malabrigo och Ullcentrum.

Den här helgen erbjuder hon hela 15% rabatt på alla sina garner i butiken med koden STICKAMERA.