Logo_Stickamera

Utställare

Följande utställare kommer finnas med på mässan
 

loading...

För att läsa mer om varje kurs/föredrag kan du klicka här.

Fredag

  • På resa genom Estland med Johanna Skoog
Biljetter här!
  • Skuggstickning med Hunnevad Hantverk
Biljetter här!


Lördag

  • En vardag med ull med Anita Yarn
Biljetter här!
  • Sjalar från olika delar av världen med Johanna Skoog
Biljetter här!
 
  • Sticka sockor som passar perfekt med Yarnesty
Biljetter här!

Mer om mässan

Varmt välkommen till StickaMera Tillsammans, den första mässan som StickaMera arrangerar och vårt fokus ligger på de där guldkornen till garnbutiker. De som ser garn och hantverk som en livsstil och som verkligen brinner för sitt intresse.

Vi välkomnar utställare som Mood of Colors, Karin Öberg och Hunnevad Hantverk, samt erbjuder ett föredrag av Anita Yarn och workshop med Anna Friberg, alias Yarnesty, i hur man stickar sockor som passar ens egna fötter. Hunnevad Hantverk kommer även att hålla i en workshop i hur man stickar den spännande tekniken skuggstickning.

Våra andra härliga utställare är Garnbolaget med sina vackra handfärgade garner, Ullcentrum med sina fina ullgarner, samt Libbsticka med handfärgat garn från Gotland!

Förutom allt detta så kommer det att finnas plats för att slå sig ner en stund eller två för att sticka, prata med likasinnade och bara av att njuta av atmosfären.

Lördagen avslutas med stickmiddag på restaurang för de som vill. Det krävs biljett för detta arrangemang, mer information angående detta kommer senare.

Johanna från StickaMera kommer att hålla i två föredrag under helgen. På fredag förmiddag får vi följa med på en resa genom Estland och deras sticktraditioner. På lördag berättar Johanna om sjalar från olika delar av världen, spännande och fascinerande!

Biljetter till föredragen och workshopsen hittar ni om ni följer länkarna under respektive arrangemang till vänster här.

Linköpings kongress och konferens

I fina ljusa lokaler hos Linköpings Konsert och Kongress håller StickaMera Tillsammans till.

Köpa biljetter

1-dagarsbiljett: 90kr
2-dagarsbiljett: 160kr

Här kan du köpa biljetter!

Biljetterna kommer att kunnas köpas i förväg här eller direkt på plats i Linköping.